Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, Visuaalisen markkinoijan osaamisala, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Markkinointiviestinnän ammattitutkinto
Kuvaus
Markkinointiviestinnän_ammattitutkinto_jatkuva_haku (pdf) (360.9 KB)

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät visuaalisen markkinointityön parissa ja haluavat kehittyä markkinointiviestinnän toteuttamisessa ja kehittämisessä. Henkilöt toimivat esim. tavaratalojen, keskus- ja tukkuliikkeiden, erikoisliikkeiden, somistamojen tai messu- ja näyttelysuunnittelutoimistojen palveluksessa tai freelancereina tai haluavat hankkia valmiuksia oman yrityksen markkinointiviestinnän toteuttamiseen.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite 

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää markkinointiviestinnän osaamista monipuolisesti ja käytännön läheisesti. Tavoitteena on suorittaa näyttötutkintona Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, osaamisalana visuaalinen markkinoija.

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä: sisällössä paneudutaan markkinointiin monipuolisesti, kuitenkin keskittyen oleellisiin asioihin markkinointiviestinnän valmistelussa, visuaalisen suunnitelman laatimisessa ja toteutuksessa. Tutkinnon suorittaminen kytkeytyy tiiviisti omaan työhön ja vastuualueeseen liittyviin markkinointiviestinnän työtehtäviin.

Aika
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5 vuotta.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko-opiskelua ja työssäoppimista. Lähipäiviin sisältyy paljon visuaalisen suunnittelun käytännön harjoituksia, kuten esim. tilasuunnittelu- ja piirtäminen, esillepanot, sommittelu, väri- ja valaistussuunnittelu, digitaalisten kuvien tuottaminen ja displaysuunnittelu. Opiskelun aikana laaditaan portfolio opiskeluun liittyvistä työnäytteistä.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa, ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku            

Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, visuaalisen markkinoijan osaamisala, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus 

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.