Loistavaa palvelua - B2C

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Loistavaa palvelua - B2C
Jatkuva haku_Loistavaa_palvelua_B2C
Kuvaus
Loistavaa palvelua - B2C_jatkuva_haku (pdf) (238.9 KB)

Kohderyhmä
Vähittäiskaupassa tai palvelualan yrityksessä B-to-C -tehtävissä työskenteleville henkilöille, jotka myyvät erilaisia tuotteita tai palveluita kuluttajille ja haluavat kehittää yrityksensä myyntiprosessia sekä henkilökohtaisia myyntitaitojaan.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia palvelu- ja myyntiprosessiin vaikuttavien tärkeimpien tekijöiden tunnistamiseen ja kehittämiseen sekä asiakassuhteiden ja henkilökohtaisten myyntitaitojen kehittämiseen.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa näyttötutkintona Myynnin ammattitutkinnon tutkinnon osia.

Aika
Koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja mahdollinen tutkintotavoite huomioiden.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta. Koulutus sisältää lähiopetusta yhteenä 6 lähipäivää, henkilökohtaista opintojen ohjausta sekä toimintatyylianalyysin.

Tutkinnon osaan valmistavan koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta lähtötilanteesta ja tavoitteista.

Hinta
Opiskelijamaksu 380 €. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Tutkinnon osaan valmistavasta koulutuksesta veloitetaan lisäksi tutkintomaksu 58 €.

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös oppisopimuksella, mikäli henkilöllä on tavoitteena myynnin ammattitutkinnon osan suorittaminen. Tällöin koulutus on osallistujalle maksutonta ja ammattitutkinnon osan suorittamisesta veloitetaan tutkintomaksu 58 €.

Haku  
Hakuaika jatkuva.
Hae koulutukseen tästä: Loistavaa palvelua - B2C, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.