Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 800 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Johtaminen ja esimiestoiminta
Jatkuva haku_Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto
Kuvaus
Kaupan_esimiehen_erikoisammattitutkinto_jatkuva_haku (pdf) (182.1 KB)

Kohderyhmä
Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat yksikkönsä esimiehenä ja vastaavat yksikkönsä henkilöstöstä, toiminnasta, kannattavuudesta sekä osallistuvat liiketoiminnan suunnitteluun. Tutkinnon suorittajalla tulee olla alaisia joko jatkuvasti tai kausiluontoisesti.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Tutkinnon toteutus on hyvin käytännönläheinen. Tutkinnon suorittaminen kytkeytyy tiivisti tutkinnon suorittajan yksikön toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan, henkilöstön kehittämiseen ja myynnin johtamiseen. Tutkintoa suorittaessaan kaupan esimies toteuttaa omassa yksikössään kehittämisprojektin.

Aika
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5–2 vuotta.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista ja verkko-opiskelua ja ohjausta.

Osallistuja valitsee PomoPRO® - Tulevaisuuden johtamisen valmennusohjelman koulutusmoduuleista 13 lähiopetuspäivää, jotka sopivat aiheiltaan ja päivämääriltään hänelle parhaiten.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku   
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.