Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 800 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain tutkintomaksun 58 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Johtaminen ja esimiestoiminta
Jatkuva haku_Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Kuvaus
Yritysjohtamisen_erikoisammattitutkinto_jatkuva (pdf) (189.4 KB)

Kohderyhmä
Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille tai palkatuille johtajille, jotka johtavat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti koko yritystä, sen yksikköä tai tytäryhtiötä. Tutkinto soveltuu henkilöille, jotka ovat toimineet yrityksen johtamis- ja kehittämistehtävissä usean vuoden ajan, vastaavat yrityksen toiminnasta ja vaikuttavat omilla päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden organisaation, liiketoimintaprosessien sekä johtamiskäytäntöjen kehittämiseen sekä kehittymiseen johtajana.

Tutkinnon toteutus on hyvin käytännönläheinen. Tutkinnon suorittaminen kytkeytyy tiiviisti yrityksen tai vastuualueen toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Tutkintoa suorittaessaan yrityksen johtaja tai esimies toteuttaa omassa organisaatiossaan kehittämisprojektin, valitsemaltaan johtamisen alueelta.

Aika
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5 - 2 vuotta.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista ja verkko-opiskelua.

Osallistuja valitsee PomoPRO® - Tulevaisuuden johtamisen valmennusohjelman koulutusmoduuleista korkeintaan 13 lähiopetuspäivää, jotka sopivat aiheiltaan ja päivämääriltään hänelle parhaiten.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, nonstop
Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.