10POMO Työnjohtaja tai lähiesimies

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 380 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuksella, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa koulutusta.
Tuotteet
Tekniikan erikoisammattitutkinto
Johtaminen ja esimiestoiminta
Jatkuva haku_Henkilöstö- ja täydennyskoulutus
Jatkuva haku_10POMO Työnjohtaja tai lähiesimies
Kuvaus
10POMO Työnjohtaja tai lähiesimies (pdf) (167 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu tuotantotyöhön osallistuville uusille työnjohtajille ja/tai työnjohtajiksi lähiaikoina siirtyville. Koulutus soveltuu myös lähiesimiehille, joilla on vähäinen kokemus esimiestehtävistä.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa varmuutta esimiestyöhön.

Koulutuksen päätteeksi on mahdollisuus suorittaa Tekniikan erikoisammattitutkinnon osa Työnjohtaminen tai Lähiesimiehen ammattitutkinnon pakolliset tutkinnon osat sekä jatkaa koulutuksen jälkeen koko tutkintojen suorittamiseen.

Aika
Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Osallistujalle suunnitellaan yksilöllinen opintopolku ja aikataulu - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen kesto on noin 1/2 - 1 vuotta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetusta, etä- ja verkko-opetusta sekä työssäoppimista. Lähiopetuspäivät (enintään 7 päivää) henkilökohtaistetaan opiskelijan tarpeita vastaavaksi.

Haku   
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: 10POMO Työnjohtaja tai lähiesimies, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat: www.hyria.fi/oppisopimus

Yrityskoulutukset: Yrityksen tarpeisiin on räätälöitävissä erilaisia esimiestyön, johtamisen ja liiketalouden yrityskoulutuksia. Lisätietoja koulutuskokonaisuuksista antaa koulutuspäällikkö Erja Lakanen, puh. 0400 387 675, erja.lakanen(at)hyria.fi

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)    
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.