Metsätalousyrittäjän ammattitutkinto

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Metsätalousyrittäjä
Kuvaus

Metsätalousyrittäjän ammattitutkinto (pdf) (125.6 KB)

Kohderyhmä

Metsätalousyrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutusohjelma on suunniteltu niin nykyisille kuin tuleville metsänomistajille, metsätalousyrittäjille ja metsäpalveluyrittäjille, jotka kaipaavat joustavaa tapaa hankkia perustietoa ja osaamista metsätalouteen ja metsänhoitoon liittyvistä ammatillisista asioista.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Koulutuksen myötä mm. metsäammattisanasto tulee tutuksi ja metsään liittyvä päätöksenteko perustuu omaan tietoon ja itse harkittuihin valintoihin. Metsätalousyrittäjän ammattitutkinto antaa metsätalouden harjoittajalle valmiudet ymmärtää metsätilan metsänhoidollisia ja puuntuotannollisia lähtökohtia, mahdollisuuksia ja rajoituksia. Metsätalouden ja puunkorjuun suunnittelutaidot kuuluvat keskeisesti tutkinnon sisältöön. Metsäpalveluyrittäjälle luodaan mahdollisuudet tarjota ja tuottaa metsäpalveluja laajassa mitassa.

Aika

Opinnot on mahdollista aloittaa juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii yksilöllisen aikataulun mukaan. Opinnot jakautuvat noin 1,5–2 vuoteen. Valmistavan koulutuksen lähipäivät toteutetaan viikonloppuisin non-stop -periaatteella.

Haku

Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Metsätalousyrittäjän ammattitutkinto, nonstop

Oppisopimusasiat

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten.

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.