Vartijan ammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Sakonkatu 1, Riihimäki
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Vartijan ammattitutkinto
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Vartijan ammattitutkinto
Kuvaus

Vartijan_ammattitutkinto_Riihimäki (pdf) (123.6 KB)

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimineille henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työssäoppimisjaksoilla. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite          

Tavoitteena on suorittaa Vartijan ammattitutkinto tai osia tutkinnosta. Tutkinto antaa valmiudet toimia vartijan tehtävissä vartioimisliikkeessä, kaupan alalla ja teollisuudessa.

Aika              

Koulutus toteutetaan joustavasti henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti. Lähiopetusta on 2–4 pv/kk. Koulutus painottuu työssäoppimiseen.

Hinta

Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaja koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain tutkintomaksun 58 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Haku             

Hakuaika jatkuva. Kouluttaja ottaa yhteyttä kaikkiin hakijoihin. Hae koulutukseen tästä: Vartijan ammattitutkinto, Riihimäki

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.