Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi - Käytön tuen osaamisala ja Ohjelmistotuotannon osaamisala, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Sakonkatu 1, Riihimäki
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelija kustantaa itse.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto
Kuvaus

Kouluttaudu ICT-alan osaajaksi!

Tieto- ja viestintätekniikka_perustutkinto_jatkuva_haku (pdf) (129 KB)

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka ovat suuntautumassa tieto- ja viestintätekniikan alalle ja haluavat vakiinnuttaa paikkansa ICT-alan vaativissa ja monipuolisissa tehtävissä.Tutkinto soveltuu myös henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa alanvaihtoa tai kaipaavat osaamisen täydentämistä ja päivittämissä toimintaympäristön nopeissa muutoksissa.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite

Tavoitteena on kasvattaa osaaminen laaja-alaisen tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon vaatimalle tasolle. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona alan työtehtävillä osallistujan työ- tai työssäoppimispaikalla.

Näyttötutkinnossa ammattitaito osoitetaan alan työtehtävissä riippumatta siitä, miten ammattitaito on hankittu.

Aika              

Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on keskimäärin noin 2,5 vuotta.

Valmistava koulutus sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua sekä työssäoppimista. Koulutuksessa hyödynnetään runsaasti erilaisia verkko-oppimisympäristöjä. Valmistava koulutus voidaan suorittaa kokonaisuudessaan verkko-opintoina.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Paikka
Hyria Riihimäki, Sakonkatu 1. Osa lähiopetuksesta järjestetään Hyrian Hyvinkään Torikadun yksikössä.

Haku   
Hakuaika jatkuva. Hae koulutukseen tästä: Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä!

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Hakemukset käsitellään 9.11.2016 mennessä ja valitut kutsutaan 17.11.2016 olevaan orientaatiotapaamiseen. IT-alalla työskentelevien hakemukset käsitellään muun haun ulkopuolella. Alalla työskentelevien hakijoiden kannattaa olla yhteydessä suoraan vastuukouluttajaan: Ville Heikkiniemi, puh. 0400 387 678, ville.heikkiniemi(at)hyria.fi