Suunnitteluassistentin ammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Karankatu 3-5, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on opetusministeriön rahoittamaa koulutusta.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Suunnitteluassistentin ammattitutkinto
Kuvaus
Suunnitteluassistentin_ammattitutkinto (pdf) (97.1 KB)

Kohderyhmä

Suunnitteluassistentin ammattitutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisopiskelijoille, jotka suoriutuvat aikaisemman koulutuksensa ja/tai työkokemuksensa perusteella näyttötutkinnon suorittamisesta. Tutkinnon suorittajalla on toimialansa vahva ammatillinen osaaminen, hyvä organisaationsa toiminnan tuntemus ja hän johtaa ja kehittää toimintaa vastuualueellaan.

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on pätevöittää osallistujat suunnittelun avustaviin asiantuntijatehtäviin, omalla erikoisosaamisalueellaan. Tavoitteena on suorittaa suunnitteluassistentin ammattitutkinto, näyttötutkintona.

Aika
Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, jolloin opiskelun aloittaminen voi tapahtua opiskelijan tarpeen mukaan. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen (noin 1–2 vuotta), riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähiopetuksesta, etä- ja verkko-opiskelusta sekä työssäoppimisesta.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva
. Hae koulutukseen tästä: Suunnitteluassistentin ammattitutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.