Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimus, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Logistiikan perustutkinto
Kuvaus

Logistiikan_perustutkinto_nonstop_oppisopimus (pdf) (134.4 KB)

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu kaikille varastotyöstä kiinnostuneille ja hyvän yleiskunnon omaaville henkilöille. Etusijalla ovat ne hakijat, jotka hakeutuvat koulutukseen oppisopimuksella.

Edellytykset näyttötutkinnon suorittamiseen:

  • Opiskelijalla on työpaikka tai työssäoppimispaikka
  • Opiskelijan työnantaja on sitoutunut opiskeluun
  • Opiskelijalla on käytössään tietokone ja Internet-yhteys, koska opiskelu tapahtuu myös verkon välityksellä.

Tavoite         
Tavoitteena on suorittaa logistiikan perustutkinto näyttötutkintona.
Logistiikan perustutkinnon, varastopalvelujen osaamisalan, suorittanut:

  • Hallitsee varastoalan tehtävät koneellisesti, esim. trukilla
  • Omaa hyvät perusteet varaston perustehtävien hallinnasta
  • Osaa käyttää varastointiin ja lähettämiseen liittyviä dokumentteja.

Aika              
Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, jolloin opiskelun aloittaminen voi tapahtua opiskelijan tarpeen mukaan. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen (maksimi 3 vuotta), riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähiopetuksesta (15–25 lähipäivää, riippuen valinnaisista opinnoista ja tarvittavista korttisuorituksista), etäopiskelusta verkkoympäristössä ja omalla työpaikalla tapahtuvasta työssäoppimisesta. Lähiopetuksessa on joulu- ja kesätauot.

Näyttötutkinto suoritetaan osoittamalla hyväksysti tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen tutkintotilaisuudessa, käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Hinta            
Tutkintomaksu 58 €. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Haku             
Non-stop. Oppisopimuskoulutukseen hakeutuminen, www.hyria.fi/oppisopimus -> Lähetä tietosi uutta oppisopimusta varten. Hae koulutukseen tästä: Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimus, non-stop

Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.