Kunnossapidon ammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetusministeriön rahoittamaa koulutusta.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Kunnossapidon ammattitutkinto
Kuvaus

Kohderyhmä

Metallialan tai kunnossapidon työtehtävissä työskentelevät henkilöt, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan sekä hankkia ammatillisen pätevyyden. Vaatimuksena on metallialan työkokemuksen kautta hankitut tiedot ja taidot. Etusijalla metallialan peruskoulutuksen suorittaneet henkilöt.

Tavoite
Tavoitteena on, että tutkinnon suorittaja kykenee itsenäisesti suoriutumaan monipuolisista teollisuuden kunnossapidon tehtävistä jotka käsittävät:
  • koneiden ja laitteiden korjauksen, huollon ja kunnossapidon
  • hydraulisten, pneumaattisten ja mekaanisten laitteiden asennukset
  • manuaalikoneistuksen, hitsausprosessit ja käytännön suoritukset
  • ohjausjärjestelmien toiminnan
  • vian paikallistamisen
Koulutus on ammatillista erikoistumiskoulutusta, jonka suoritettuaan henkilöllä on riittävät valmiudet suoriutua vastuunalaisissa ja tarkkuutta vaativissa kunnossapidon ammattitehtävissä huomioiden työturvallisuus, laatu- ja taloudellisuusnäkökohdat.

Aika
Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, jolloin opiskelun aloittaminen voi tapahtua opiskelijan tarpeen mukaan. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen (noin 2 vuotta), riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähiopetuksesta (noin 4 pv/kk) ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta. Opintoihin sisältyy lisäksi henkilökohtaista opintojen ohjausta. Lähiopetuksessa on joulu- ja kesätauot.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva
. Hae koulutukseen tästä: Kunnossapidon ammattitutkinto, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus

Lisätiedot
Oppisopimusasiat www.hyria.fi/oppisopimus

Peruutusehdot (eivät koska oppisopimusopiskelijaa)    

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.