Yrittäjän ammattitutkinto, Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Yrittäjäkoulutukset
Jatkuva haku_Yrittäjän ammattitutkinto
Kuvaus

Yrittäjän_ammattitutkinto_ yritystoiminnan_suunnittelun_ja_käynnistämisen_osaamisala_jatkuva_haku (pdf) (263.6 KB)

Suunnittele omaa yritystoimintaasi - varmista osaamisesi yrittäjänä!

Kohderyhmä  

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet oman yrityksen perustamista.

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on oman yrityksen liiketoimintasuunnitelman laatiminen, yrityksen käynnistäminen ja Yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen. Mikäli tutkinnon suorittajalla ei ole tutkinnon suoritusvaiheessa vielä yritystä, hän voi osoittaa tutkinnon ammattitaitovaatimukset konkreettisena käynnistämissuunnitelmana.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Aika
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5 vuotta.

Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Kukin yrittäjä kehittää omaa yritystoimintaansa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti, omassa aikataulussaan.

Valmistava koulutus sisältää:

  • Lähiopetusta 11 lähipäivää + 3 pajapäivää (ohjattua oman yritystoiminnan suunnittelua ja kehittämistä)
  • Etäopiskelua ja
  • Henkilökohtaista ohjausta. 


Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva
. Hae koulutukseen tästä: Yrittäjän ammattitutkinto, yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus
                   
Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.