Yrittäjän ammattitutkinto, Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Torikatu 18, Hyvinkää
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Hinta
Opiskelijamaksu 450 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain 58 € tutkintomaksun. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Yrittäjäkoulutukset
Jatkuva haku_Yrittäjän ammattitutkinto
Kuvaus

Yrittäjän_ammattitutkinto_yritystoiminnan_kehittämisen_osaamisala_jatkuva_haku (pdf) (274.6 KB)

Kehitä päivittäisiä toimintatapojasi - lisää yritystoimintasi kannattavuutta!

Kohderyhmä  

Yrittäjän ammattitutkinto soveltuu päätoimisesti yrittäjänä toimivalle, sivutoimiselle yrittäjälle, franchising-yrittäjälle tai maatalousyrittäjälle. Tutkintoa voi hyödyntää myös yrityksen omistajanvaihdostilanteessa.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on kehittää päivittäistä yritystoimintaa kannattavammaksi ja Yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen.

Aika
Näyttötutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutusta toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 1,5 vuotta.

Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Kukin yrittäjä kehittää omaa yritystoimintaansa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti, omassa aikataulussaan.

Valmistava koulutus sisältää:

  • Lähiopetusta 10 lähipäivää + 3 pajapäivää (ohjattua oman yritystoiminnan suunnittelua ja kehittämistä)
  • Etäopiskelua ja
  • Henkilökohtaista ohjausta. 


Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Haku
Hakuaika jatkuva
. Hae koulutukseen tästä: Yrittäjän ammattitutkinto, yritystoiminnan kehittämisen osaamisala, nonstop

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus
                   
Peruutusehdot (eivät koske oppisopimusopiskelijaa)
Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.