Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, non-stop

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hyria, Malmin asematie 6, Helsinki
Lisätietoja
hakutoimisto(at)hyria.fi
Tuotteet
Studentum Aikuiskoulutus
Jatkuva haku_Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto
Kuvaus
Turvallisuusvalvojan_erikoisammattitutkinto_Helsinki_2016 (pdf) (118.7 KB)

Kohderyhmä

Erikoisammattitutkinto sopii hyvin vartioimisliikkeen esimiestehtäviin pyrkiville ja yritysten omaehtoisissa turvallisuuden ylläpito- ja kehitystehtävissä toimiville tai niihin aikoville. Opintojen edellytyksiä ovat 18 vuoden ikä, hyvä maine, kokemus turvallisuusalan tehtävistä tai aiempi koulutus alalta.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta löydät alla olevasta linkistä:

Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta

Tavoite          

Koulutus antaa henkilöille valmiudet Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen sekä valmiudet toimia vastuullisissa tehtävissä vartioimisliikkeissä, pk-sektorin yrityksissä ja yhteisöissä. Koulutuksen jälkeen henkilö hallitsee organisaatioiden turvallisuuden suunnitteluun, toteutukseen, kehittämiseen sekä esimiestyöhön liittyviä taitoja. Tutkinto antaa pätevyyden vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana toimimiseen.

Aika              

Koulutus aloitetaan joustavasti henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti. Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista ja verkko-opiskelua.

Hinta

Opiskelijamaksu 600 € ja tutkintomaksu 58 €. Mikäli opiskelija suorittaja koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, maksaa hän vain tutkintomaksun 58 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Haku             

Hakuaika jatkuva. Kouluttaja ottaa yhteyttä kaikkiin hakijoihin. Hae koulutukseen tästä: Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli ilmoittautuja ei pääse koulutukseen, peruutus voidaan tehdä ilmoittautumisajan loppuun saakka sekä viimeistään 5. arkipäivänä opiskelupaikkatiedon saamisen jälkeen. Muutoin veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut ja opiskelupaikkatiedon saanut jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Ilmoitathan esteestäsi, jotta opiskelupaikka ei jäisi käyttämättä! Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.