Ajankohtaista

9.1.2013 17.01

Miltä maistuu helmikana?

Tämän saa selville Hyrian opetus- ja tilausravintola Onnenhatussa Torikadulla Hyvinkäällä ti-pe 15.–18.1., kun nuorten koulutuksen kokkiopiskelijat toteuttavat annosruokien valmistusta. Kolmannen vuoden opiskelijoiden koko osaaminen näkyy huippuunsa hiotuissa annoksissa ja ystävällisessä asiakaspalvelussa. Helmikanan lisäksi tarjolla on muun muassa ylikypsää entrecotea ja kausituotteita, kuten blinejä ja madekeittoa. Herkullinen jälkiruoka kruunaa aterian.

 

Á la carte -lounasta on tarjolla ti - pe 15.–18.1 sekä ti - pe 22.–25.1.2013 klo 10.45–13.00.
Menu vaihtuu viikoittain.

 

Ruokien hinnat ovat 3,00–10,00 € välillä. Kolmen ruokalajin lounas on 12,50–18,00 €.

 

Opetus- ja tilausravintola Onnenhatun osoite:
Hyria Hyvinkää, Torikatu 18, A-talo.

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

 

Aija Kingelin

opettaja

p. 050 379 5643

 

Susan Ruusunen

ravintolavastaava

p. 045 7731 1138, 040 090 2532


Palaa otsikoihin